سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مجتمع مسکونی زمرد یزد

اساسنامه اصلاحی (4)

نحوه دریافت شارژ

ماده 60- کلیه هزینه‌های مجتمع طبق روش مصوب در مجمع عمومی عادی یا فوق العاده، بنام هزینه نگهداری ماهیانه مجتمع ( هزینه شارژ ماهیانه ) برای هر آپارتمان محاسبه و از مالکین و ساکنین دریافت می‌شود.

ماده 61- پرداخت هزینه ماهیانه شارژ مشمول واحدهای غیرساکن در مجتمع نیز می‌گردد و کلیه قوانین شامل حال آنان نیز می‌گردد. (ماده 4 قانون تملک آپارتمانها)

تبصره 1) کلیه ساکنین و مالکین ملزم به پرداخت هزینه شارژ، مصوب مجمع عمومی می‌باشند. (ماده 4 قانون تملک آپارتمانها)

تبصره 2) هزینه شارژ ماهیانه از طرف مالکین وساکنین می‌بایست ماهیانه و حداکثر تا دهم ماه بعد پرداخت شود همچنین شارژ ماهیانه در سال مالی جدید تا زمان تصویب مجمع بطور علی‌الحساب و معادل مبلغ جاری اخذ خواهد شد. بدیهی است مالکین و ساکنین ملزم به پرداخت مابه‌التفاوت مربوطه در موعد مقرر (حداکثر تا موعد پرداخت هزینه شارژ بعدی) خواهند بود.

ماده 62- در صورت عدم تسویه بدهی شارژ در مهلت مقرر توسط ساکنین یا مالک وقت مبلغ بدهی معوقه واحد بر طبق صلاحدید هیئت مدیره به هر میزان مصوب مجمع یا هیئت مدیره (حداقل برابر 2 درصد ماهیانه شارژ و حداکثر تا دو برابر شارژ ماهیانه با احتساب خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز مطابق با تبصره 1 و 4 ماده 10 مکرر قانون تملک آپارتمانها و ماده 522 قانون مدنی کشور قابل جریمه دیرکرد می‌باشد و در هر صورت ضامن پرداخت هزینه شارژ و خسارتهای آن مالک وقت واحد خواهد بود، لذا در صورتی که استفاده کننده یا ساکن و مستاجر هر واحد از پرداخت هزینه شارژ ماهیانه آن واحد استنکاف نماید یا چکی ارائه نماید که وصول نگردد بدیهی است طبق قانون تملک آپارتمانها مالک اصلی آپارتمان متضمن و مسئول مستقیم پرداخت اصل بدهی با احتساب کلیه جرایم آن خواهد بود و مشکلات مالی و عدم پرداخت شارژ مستاجر ارتباطی به مجتمع نخواهد داشت بلکه مربوط به مالک آن واحد می باشد. (ماده 23 آیین نامه قانون تملک آپارتمانها)

تبصره 1) در صورت عدم پرداخت بدهی شارژ، حق کمیسیون یا ورودیه و یا عدم تسویه حساب کامل با مجتمع، هیئت مدیره می بایست از ورود یا خروج اثاثیه واحد بدهکار ممانعت بعمل آورند.

تبصره 2 ) ثبت و درج کلیه بدهی ها و جریمه های متعلقه به تفکیک واحد در سیستم حسابداری با نظارت خزانه دار الزامی بوده و مسئول دریافت آن و یا جبران خسارت عدم دریافت و تخلیه واحد، مدیر عامل وقت مجتمع می باشد.

در وصول هزینه شارژ ماهیانه، به استناد ماده 10 اصلاحی قانون تملک آپارتمانها بشرح ذیل اقدام خواهد شد.

ماده 10 (اصلاحی شورای انقلاب)

در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، از طرف مدیر یا هیئت مدیران بوسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه می‌شود.

هرگاه مالک یا استفاده کننده ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد، مدیریت یا هیئت مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات، از دادن خدمات مشترک و اختصاصی از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آبگرم، برق، گاز، عدم اجازه پارک اتومبیل در مجتمع و غیره به او خودداری کنند و در صورتی که مالک یا استفاده کننده همچنان اقدام به تسویه حساب ننماید، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده، اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر و هیئت مدیران، موظف می‌باشند که به محض وصول وجه مورد مطالبه به برقراری مجدد خدمات مشترک، فوری اقدام نمایند.

فصـل پنجم

ماده 63   قسمت های اختصاصی و اشتراکی (مشاعات)

قسمتهایی از بنا اختصاصی تلقی می شود که عرفا برای استفاده انحصاری مالک تخصیص یافته باشد و می بایست برای کلیه متعلقات آن از جمله انباری، پارکینگ، بالکن و بهارخواب و ... به طور مجزا سند مالکیت برای فرد مالک صادر شود یا مشخصات کامل قسمتهای اختصاصی از لحاظ طبقه، حدود، شماره، مساحت قسمتهای وابسته، ارزش و غیره مشخصا در سند رسمی واحد قید گردیده باشد لذا قسمتهایی از ساختمان و اراضی و متعلقات آنها که شروط مذکور را نداشته و به طور مستقیم یا غیر مستقیم مورد استفاده تمام شرکاء می باشد جزء قسمتهای مشترک و مشاعات محسوب می گردد و نمی توان حق انحصاری بر آنها قائل شد. (ماده 2 قانون تملک آپارتمانها و ماده 1 و 2 و 3 و 4 آیین نامه تملک آپارتمانها)

الف - قسمت های اختصاصی: کلیه واحد های آپارتمانی بانضمام انباری و پارکینگ مشخص شده با حدود و مشخصات در سند و صورت مجلس تفکیکی.

 ب - قسمت های اشتراکی و مشاعات مجتمع عبارتند از:

الف - زمین زیربنا و کل اراضی محصور مجتمع و فضای سبز، محوطه مجتمع، قسمت های عمومی پارکینگ ها (فضای گردش اتومبیل و تردد افراد)، باغچه ها، راهرو ها در کلیه طبقات، راه پله ها و پاگرد ها و تاسیسات مربوط به آنها از قبیل وسایل تامین کننده روشنایی و  برق، وسایل اخبار، آنتن مرکزی، آیفون و  همچنین تاسیسات و سیم کشی های مربوط به آنها، شیرها و کپسول های آتش نشانی، آسانسور و محل آن، کابلهای برق و کانال های آنها، کانالهای لوله ها، محل اختتام پله و ورود به بام (خرپشته).

ب - تاسیسات قسمت های مشترک از قبیل چاه آب و پمپ منبع آب، شوفاژخانه ها، متعلقات و تاسیسات متعلقه و دود کشها، مراکز تهویه، تابلو های برق و تلفن، کنتورها (آب ، برق ، گاز) تلفن مرکزی، انبار عمومی مجتمع، اطاق سرایداری و نگهبانی و دفتر مدیران، دستگاه آسانسور، محل آن و تاسیسات و متعلقات مربوطه، چاه های فاضلاب، لوله ها از قبیل (فاضلاب، آب، برق، تلفن، حرارات مرکزی و شوفاژها، تهویه مطبوع، گاز، هواکشها، لوله های بخاری) گذرگاههای زباله و محل جمع آوری آن، اموال غیر منقول و اداری، مصرفی و نگهداری مجتمع و انواع آچار و ماشین آلات تعمیر و نگهداری تاسیسات و مشاعات مجتمع.

ج -  نمای خارجی ساختمان و بلوک ها اعم از دیوار، در، پنجره، شیشه ها و هر آنچه که مرئی و در منظر عمومی باشد.

د – بام و کلیه تاسیساتی که برای استفاده عموم شرکاء و یا حفظ بنا و تاسیسات در آن احداث شده باشد.

ه – اسکلت ساختمان و جدارهای فاصل بین قسمتهای اختصاصی مشترک بین آنها و حصار و دیوارهای دور مجتمع.

ماده 64 - کلیهپارکینگ ها براساس شماره پلاک و سند واحد و شماره های مشخص شده روی دیوار پارکینگ برای هر واحد می باشد.

تبصره 1 ): در پارکینگ مربوط به هر واحد صرفا برای قراردادن وسایل نقلیه ساکنین و مالکین بوده و حق گزاردن هرگونه وسایل اضافی، اثاثیه، پارک خودرو های فرسوده و استفاده غیر از آن ممنوع می باشد، محصور نمودن و دیوارکشی پارکینگها نیز ممنوع و غیر قانونی می باشد.

ماده 65 - هزینه های مربوط به مرمت، بازسازی و عایق کاری کلیه پشت بامها بر عهده هیئت مدیره مجتمع و از محل هزینه شارژ ماهیانه مجتمع می باشد. جبران خسارات ناشی از عدم توجه به آن مانند ریزش سقف طبقات چهارم و غیره بر عهده مجتمع می باشد. بدیهی است در صورتی که خسارت در مشاعات و بام بر اثر سهل انگاری ساکنین یا مالکین صورت پذیرد جبران آن به عهده همان شخص خواهد بود.

ماده 66 -  مسئول و ناظر مستقیم بر کلیه امور مرتبط و نگهداری مشاعات و هزینه های آن هیئت مدیره مجتمع می باشند.

ماده 67 تهیه ، نصب ، تعمیر و نگهداری آسانسور ها

 به استناد قانون تملک آپارتمانها (مواد 4 ، 9 ، 10  قانون تملک آپارتمانها و همچنین مواد 4 ، 23 ، 25 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها) هر گاه در هر یک از بلوکهای مجتمع زمرد بیش از نصف واحد های آن (مالکین) متقاضی و موافق تهیه و نصب آسانسور در محل پیش بینی شده (مابین راه پله ها) در بلوک خود باشند، می توانند با تهیه صورت جلسه ای که به امضاء اکثریت مالکین موافق در بلوک رسیده باشد تقاضای خود را طی همان صورت جلسه کتبا به هیئت مدیره اعلام دارند، لذا پس از توافق اکثریت، کلیه واحدهای آن بلوک موظف و مکلف به پرداخت کلیه هزینه های خرید، تهیه، نصب و راه اندازی و سپس تعمیر و نگهداری و بیمه آسانسور می باشند و قانوناٌ مخالفت مالک های کمتر از نصف بلوک که در اقلیت می باشند تاثیری در تصمیم گیری دیگر مالکین و نصب آسانسور نخواهد داشت و ملزم و اطاعت از اکثریت و پرداخت سهم هزینه مشترک خود از بابت مشاعات بلوک و آسانسور می باشند.

ماده 68 -  در مورد وصول هزینه های نصب و راه اندازی و نگهداری آسانسورها که جزئی از مشاعات محسوب می گردند ابتدا با حضور اکثریت موافق و نظارت هیئت مدیره طی صورت جلسه تنظیمی کلیه هزینه ها محاسبه شده و سهم هزینه مشترک و نحوه پرداخت و وصول آن به تفکیک کلیه واحد های بلوک مشخص گردیده به امضای کلیه مالکین اکثریت می رسد، سپس توسط اظهارنامه ای کتبی (رسمی یا غیر رسمی) سهم هر واحد به کلیه واحد ها اعلام می گردد. در صورت امتناع از پرداخت تعدادی از واحدهای آن بلوک که در اقلیت باشند، به جهت تسهیل در امر تهیه و نصب آسانسور، سایر مالکین ناچارند سهم امتناع کنندگان را به همان روش پیش بینی شده مورد توافق، پرداخت کرده و آسانسور نصب و راه اندازی گردد، لذا سپس هیئت مدیره با ارسال اظهارنامه قانونی و رسمی و تقدیم دادخواست در مراجع قضایی میزان بدهکاری امتناع کنندگان از پرداخت سهم هزینه مشترک بابت تهیه و نصب و نگهداری آسانسور مشاع به انضمام خسارت ناشی از تاخیر تادیه به نرخ روز و هزینه دادرسی و و حق الوکاله و سایر خسارات را از آنها مطالبه نمایند و پس از وصول به مالکین واحد هایی که سهم امتناع کنندگان را پرداخته اند باز گردانند.

تبصره 1) در خصوص نحوه دریافت هزینه های خرید، تهیه و نصب آسانسور برای واحد های طبقات روش ذیل پیشنهاد میگردد:

کلیه واحدهای طبقه همکف معادل 10 % از کل مبلغ هزینه - کلیه واحدهای طبقه اول معادل 20 % از کل مبلغ هزینه - کلیه واحدهای طبقه دوم معادل 30 % از کل مبلغ هزینه - کلیه واحدهای طبقه سوم معادل 40 % از کل مبلغ هزینه را متقبل گردند. در صورتیکه رویه فوق الذکر مورد توافق نبود هر آنچه که اکثریت موافق باشند، لازم الاجرا برای کلیه مالکین بلوک خواهد بود.

تبصره 2 ) هزینه تامین قطعات جهت تعمیرات آسانسورها بر عهده مالکین یا استفاده کنندگان همان بلوک بوده که ابتدا توسط هیئت مدیره پرداخت می گردد و سپس از ساکنین، مشابه شارژ ماهیانه جمع آوری می گردد. در صورت عدم پرداخت این هزینه توسط ساکنین یا مالکین حداکثر تا یک ماه بعد از تعمیرات، هیئت مدیره مجاز به خاموش نمودن آسانسور تا زمان وصول مبلغ هزینه شده می باشد. لازم به ذکر است هزینه تامین قطعات اصلی و کلی آسانسور مانند موتور، کابین، تعویض در و غیره که جزء تعمیرات کلی محسوب می گردند بر اساس قوانین مالک و مستاجر، هیئت مدیره مختار است بجای ساکنین از مالکین دریافت و وصول نماید.

ماده 69 -  هیئت مدیره مسئول، مجری و ناظر بر کلیه مراحل مناقصه، عقد قرارداد و نصب و تحویل آسانسور  و عملیات ساختمانی مرتبط، تخریب و ساخت مجدد انباری زیر محل چاهک آسانسور بوده و پس از نصب، سهم مشترک هزینه های جانبی، تعمیر و نگهداری، بیمه، سرویس دوره ای، برق مصرفی و غیره را به طور مساوی از کلیه واحد های همان بلوک بعنوان قسمتی از شارژ ماهیانه دریافت می نماید،. نحوه وصول و دریافت آن تابع مقررات دریافت شارژ مجتمع بوده و با امتناع کنندگان یا بدهکاران مطابق قانون تملک آپارتمانها رفتار می گردد.

ماده 70 -  هیئت مدیره حتما می بایست مجوزهای لازم قانونی نصب آسانسور و همچنین در صورت نیاز به تخریب و احداث انباری جدید و عملیات ساختمانی در بلوک، قبل از هر گونه اقدامی از سوی مراجع ذیربط اخذ نموده، سپس برای تهیه و نصب آن اقدام نماید و در خصوص تهیه، نصب و سپس سرویس و نگهداری آسانسورها با شرکت های پیمانکاری مرتبط و دارای استاندارد انعقاد قرارداد نموده، حتی المقدور کلیه آسانسور ها متحدالشکل و در یک برند و استاندارد باشند.

ماده 71 - جهت ساخت انباری جدید برای واحدیا ماحدهایی که انباری خود را در اختیار محل نصب آسانسور (چاهک) می گذارند هیئت مدیره مختار می باشد حداکثر تا 25/1 برابر مساحت انباری قدیم در صورت عدم منع قانونی اقدام به احداث انباری جدید نموده تحویل مالک دهد. بدیهی است محل جدید آن مطابق مجوز ماخوذه تعیین می گردد.

ماده 72 بر اساس ماده 26 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها در صورتی که بین اکثریت مالکین یک بلوک توافق شود که مسئولیت کلیه هزینه های تهیه، نصب و راه اندازی  و سپس نیز جمع آوری هزینه های تعمیر، سرویس، نگهداری، بیمه و همچنین کلیه مسئولیت های ناشی از آن از قبیل خطرات و حوادث جانی یا مالی بعدی ناشی از آن کلاٌ بر عهده خود بلوک و نماینده آنها به صورت کاملا مستقل باشد، در ابتدا می بایست قبل از هرگونه اقدامی معرفی نامه و صورت جلسه ای با امضای اکثریت مالکین آن بلوک در خصوص معرفی شخص نماینده و همچنین تعهد نامه کتبی با درج قبول کلیه مسئولیت های فوق الذکر را به هیئت مدیره ارائه نموده پس از تایید هیئت مدیره  اقدامات بعدی را انجام دهند. هیئت مدیره هیچگونه مسئولیتی در قبال آسانسور و هزینه های آن برای بلوک استقلال یافته، نخواهد داشت و تنها نظاره گر خواهد بود.

تبصره ) : در صورتی که بلوکی به صورت مستقل عمل نماید حتما می بایست کنتور و امتیاز برق مناسب  مستقل و جداگانه ای از برق عمومی بلوک برای آسانسور توسط مالکین تهیه گردد تا هزینه برق مصرفی آن هم به صورت مجزای از شارژ ماهیانه عمومی مجتمع محاسبه و از طریق نماینده  بلوک به همراه هزینه های دیگر آن جمع آوری شود، لذا اگر چنین امری محقق نگردید هیئت مدیره مجبور به مداخله و اخذ هزینه برق مصرفی آسانسور به انضمام شارژ ماهیانه از آن بلوک می باشد.

فصل ششم

ماده 73- وظایف و تعهدات مالکین و ساکنین قسمتهای اختصاصی و طرز استفاده از آن و مشاعات :

( مالکین اعم از ساکن یا غیر ساکن و مستاجرین )

1-  کلیه مالکین و مستاجرین ساکن و غیر ساکن در مجتمع زمرد مکلف، موظف و متعهد به اجرا و رعایت کلیه مفاد اساسنامه و آیین نامه مجتمع زمرد می باشند و در صورت عدول از آن هیئت مدیره از طرق مختلف مذکور در این اساسنامه با آنها برخورد خواهد کرد.

2- کلیه آپارتمانها بمنظور سکونت مورد استفاده بوده و مالکین متعهد هستند از ایجاد مراکز کار و تجارت از قبیل کارگاه ، آرایشگاه زنانه، استودیو و آتلیه عکاسی و فیلمبرداری، فروش پوشاک و منسوجات، دفتر کار و شرکت تجاری، خیاطخانه، مهمانخانه و اسکان مسافر، کلاس رقص و آواز و موسیقی، ایجاد مراکز خلاف اخلاق و شرعی و غیره در محل آپارتمانهای خود به هر شکل خودداری نمایند. در صورت مشاهده و انجام موارد خلاف یاد شده شدیدترین برخوردهای قانونی و حتی اخراج از مجتمع را در پی خواهد داشت.

3- طبق ماده 8 قانون روابط موجر و مستاجر سال 62 و ماده 14 سال 56 قوانین موجر و مستاجرکشوری، و طی این اساسنامه، مستاجرین متعهد گردیده و مکلف می باشند در صورتی که مالک مورد اجاره یا هیئت مدیره مجتمع از وی به هر دلیلی اعلام نارضایتی نمایند، اعم از مشکلات اخلاقی مستاجر، عدم رعایت قوانین آپارتمان نشینی و مفاد اساسنامه مصوب مجتمع زمرد یا سوء استفاده از مورد اجاره مثل استفاده تجاری، ایجاد مزاحمت و همسایه آزاری به هر نحوی، ایجاد مرکز فساد و مشکلات منکراتی یا عدم پرداخت به موقع هزینه شارژ ماهیانه مجتمع، نگهداری حیوانات، بر هم زدن آرامش دیگران و نظم محیط زندگی می بایست ظرف مدت یک ماه پس از اعلام کتبی هیئت مدیره یا مالک، سریعا آپارتمان را تخلیه نموده و در صورت عدم همکاری با هیئت مدیره و عدم تخلیه واحد روزانه مبلغی برابر با یک چهارم شارژ ماهیانه واحد مورد اجاره را بعنوان جریمه و خسارت بدون هیچگونه اعتراضی به مجتمع تا زمان تخلیه واحد پرداخت نماید. مالک حق فسخ یک طرفه اجاره نامه را دارد. مالکین نیز متعهد و موظف می باشند تا در خصوص تخلیه واحدی که مستاجر آن مشکلات و مزاحمت های عدیده فوق الذکر را داشته باشد با هیئت مدیره کمال همکاری را نموده و به هیچ عنوان با مستاجر خاطی تمدید قرارداد ننموده، فسخ قرارداد نمایند و سریعا نسبت به تخلیه واحد اقدامات قانونی را انجام دهند. در صورت عدم همکاری با هیئت مدیره از بابت رفع مشکل پیش آمده هیئت مدیره کاملا مختار و مجاز به هرگونه بر خورد با طرفین و اقدام قضایی می باشد.

4- نصب و الصاق و استقرار هر نوع اشیاء اعم از البسه، تابلو، وسائل منزل، و غیره در نمای خارجی و راهروهای مشترک و پشت بامها ممنوع می‌باشد. همچنین استفاده اختصاصی از مشاعات از قبیل پشت بامها، راهروها، پاگردها و غیره اکیدا ممنوع می باشد.

5- در صورتی که مالکین و ساکنین غیبت طولانی داشته باشند، باید کلید آپارتمان خود را با اطلاع نماینده بلوک به شخص مورد اعتماد خود بسپارند تا در صورت ضرورت، ورود به آپارتمان او امکان ‌پذیر باشد. در غیر اینصورت، هر مالک مسئول جبران ضررهایی است که احتمالاً از ملک او ناشی شده است. چنانچه خسارت وارده ناشی از نواقص و اشکال کلی سیستم و تاسیسات مشاع ساختمان باشد، مالک آپارتمان مقصر نیست.

6- در صورت غیبت هر یک از مالکین آپارتمان و بروز خطرات مهم مانند آتش‌سوزی، نشت گاز، زلزله شدید، انفجار و ترکیدگی لوله‌ها که متضمن خطرات مالی و جانی باشد و امکان دسترسی فوری به مالک یا نماینده قانونی مالک نباشد، مدیرعامل یا هریک از اعضای هیئت مدیره و بازرس می‌توانند ضمن اطلاع موضوع به مقامات انتظامی و آتش‌نشانی با تنظیم صورت مجلس و با حضور مجاورین و یا سایر مالکین بطریق مقتضی داخل آپارتمان شده و حتی‌المقدور بدون اینکه به لوازم و ادوات در آپارتمان لطمه ای وارد شود، نسبت به رفع خطر اقدام نموده، مجدداً با تنظیم صورت مجلس، محل را ترک نموده و درب آپارتمان را قفل نمایند.

7-    از قراردادن اشیایی که وزن آنها بیش از تحمل کف قسمتهای اختصاصی است باید خودداری شود.

8- مالکین نباید تحت هیچ شرایطی مواد منفجره و خطرناک که ایجاد انفجار و یا آتش سوزی بنماید در قسمتهای اختصاصی و مشاعات نگهداری نمایند. همچنین نگهداری گربه و سگ وکبوتر کلاٌ ممنوع است و سایر حیوانات با تشخیص هیئت مدیره و عدم ایجاد مزاحمت برای دیگر ساکنین مجاز خواهد بود.

9- انتقال دهنده مکلف است هنگام انتقال ملک خود با مجتمع تسویه حساب نماید، بهرحال بدهی بر ذمه آپارتمان مورد انتقال خواهد بود، حتی اگر خریدار و مالک جدید باشد.

10-   مالکین متعهدند که در وقت انتقال ملک خود بطور اجاره یا رهن با هماهنگی و موافقت هیئت مدیره عمل کرده و منتقل علیه (مستاجر)را به رعایت مقررات و مفاد این اساسنامه ملزم نموده و نسخه ای از این اساسنامه را به امضاء شخص مزبور رسانیده، به دفتر هیئت مدیره تسلیم نمایند تا در پرونده آپارتمان نگهداری گردد. اجاره دادن واحد مسکونی به دیگری مشروط برملزم نمودن مستاجر به اجرای این اساسنامه و تسلیم رونوشت اجاره نامه به مدیر مجتمع، ارائه مشخصات و کپی شناسنامه کلیه افراد ساکن در مورد اجاره و تعیین صریح و بدون ابهام نحوه پرداخت حق السهم شارژ می باشد. حتما می بایست کلیه مستاجرین در بدو ورود شارژ ماهیانه کل مدت اجاره را به صورت چک طی اقساط یا نقدا به مجتمع پرداخت نمایند که در نهایت حق السهم شارژ مورد اشاره به عنوان طلب از آپارتمان و مالک واحد مسکونی تلقی میگردد و نامبرده موظف به تامین و پرداخت آن می باشد.

11-   مالک هر آپارتمان نمی تواند عملی انجام دهد که نسبت به حق مالکیت سایر مالکین مجتمع تعارض حاصل نماید و در هنگام استفاده از قسمتهای اختصاصی خود به حقوق سایر مالکین و یا منافع جمعی و آرامش آنان لطمه ای وارد نموده، ایجاد مزاحمت نماید. همچنین در جهت حفظ نظم و زیبایی راهروها، کفشهای خود و دیگر اعضاء خانواده را در محل مخصوص (جاکفشی) یا در داخل واحد نگهداری نمایند.

12-   بر اساس قانون تملک آپارتمان‌ها هیچ یک از مالکین مجاز به تغییر در قسمتهای اختصاصی -  اشتراکی واحد خود نمی‌باشند. همچنین مالکین و ساکنین مجاز به هیچگونه تغییر شکلی در نمای خارجی آپارتمان در منظر عموم و مرئی مجتمع نمی‌باشند و این عمل موکداٌ ممنوع می باشد. (اعم از هر گونه تغییر یا مسقف نمودن بالکن‌ها و بهار خواب‌ها یا تغییرات در محیط و مساحت انباری، در و پنجره‌های در منظر مرئی واحد)

13-   مالک یا ساکن هر آپارتمان فقط حق ورود یک اتومبیل سواری شخصی (باستثناء وسائط نقلیه عمومی مانند: کامیون وکامیونت، مینی‌بوس، تریلی و غیره) به پارکینگ مجتمع را دارند و با توجه به آنکه محوطه و یا محل‌های مشابه جزو قسمتهای مشاع محسوب می‌گردد، حق استفاده از انحصاری محلی خاص برای هیچیک از ساکنین وجود ندارد. ساکنین می بایست از پارک وسیله خود در برابر راهروها و پله های ورودی یا محلهای ممنوع اعلام شده از طرف هیئت مدیره، خودداری نمایند. همچنین به منظور حفظ زیبایی ورودی اصلی مجتمع از پارک ماشین های سنگین در کنار خیابان ضلع ورودی اصلی مجتمع خودداری گردد.

14-   شستن اتومبیل و موتورسیکلت، فرش و موکت و غیره در محوطه، پارکینگ، حیاط، بالکن ها و پشت بام مجتمع برای کلیه ساکنین ممنوع می‌باشد و جریمه ای معادل یک ماه شارژ واحد وی را در پی خواهد داشت. این جریمه تابع مقررات شارژ می باشد.

15-   هنگام استفاده از پارکینگ، ایجاد سروصدای بی مورد (بوق زدن، گاز دادن، تعمیرات و ...) ممنوع بوده و از روشن گذاشتن وسیله نقلیه بیش از چند دقیقه خودداری نمایند. حتی‌الامکان از ایاب و ذهاب بین ساعات 12 شب الی 5 صبح خودداری شود.

16-میهمانان آپارتمانها حق هیچگونه استفاده از پارکینگ مجموعه را ندارند، مگر با همراهی میزبان و درصورت خالی بودن محل پارکینگ خود واحد میزبان.

17-   گذاردن میز و صندلی و هر نوع اشیاء دیگر در گوشه و کنار اماکن مشاع و پارکینگ ها به دلیل برهم زدن نظم عمومی و نمای عمومی مجتمع ممنوع بوده، همچنین قراردادن دوچرخه و موتورسیکلت در ورودی بلوک‌ها، راهروهای طبقات، محوطه جلو بلوک و راهروی انباریها ممنوع می‌باشد.

18-   تردد آقایان با لباس زیر و نامناسب در محوطه‌های عمومی (راه پله، پارکینگ، حیاط، ....) ممنوع می‌باشد و در صورت مشاهده توسط نگهبانی و مدیریت به وی تذکر داده می شود، همچنین حفظ و رعایت حجاب و شئونات اسلامی برای خانمها الزامی است.

19-      گذاردن اشیاء تزئینی و آنچه که مستلزم زیبا سازی اماکن مشترک می‌باشد، با تشخیص هیئت مدیره امکان‌پذیر است.

20-   ساکنین جهت دفع زباله موظف به استفاده از کیسه زباله مناسب می‌باشند و از قراردادن و ریختن زباله در راه پله و سایر اماکن مشترک خودداری نمایند و زباله خود را اعم از کارتن، پلاستیک و غیره می‌بایست به بیرون از محوطه مجتمع داخل سطل زباله شهرداری یا بازیافت انتقال دهند.

21-   رعایت نظم و سکوت و ممانعت از بازی و سرو صدای کودکان در راه پله‌ها در تمام اوقات و در ساعات 13 تا 17 و 21 لغایت 8 صبح در محوطه نیز الزامی است.

 

22-   از وارد نمودن آسیب به فضاها و تاسیسات عمومی خودداری نمایند و در صورت بروز هرگونه آسیبی موظف به پرداخت خسارت وارده می‌باشند.